Èxit de participació en la 6a Recollida de Medicaments. Banc Farmacèutic estima haver recaptat 20000 medicaments

Recogida de Medicamentos

Gràcies a l’ajuda de 535 voluntaris d’arreu d’Espanya (Barcelona, Madrid, Girona, Sevilla Tarragona i Lleida) i la col·laboració de 309 farmàcies aquest any el Banc Farmacèutic estima haver recollit gairebé 20.000 medicaments, el doble que l’any passat.

Tot i així, com a clara conseqüència de la crisi econòmica, enguany el nombre d’entitats per les quals treballa el Banc ha crescut de 50 a 80 i han demanat 39.452 medicaments quan l’any passat van sol·licitar 21.000.

Banc Farmacèutic valora positivament els resultats de la Sisena Jornada de Recollida de Medicaments encara que som conscients que hem de doblar esforços i pensar en noves estratègies per poder arribar a tots aquells qui ho necessiten, molt especialment dins l’actual context econòmic.
Anuncios

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión / Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión / Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión / Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión / Cambiar )

Conectando a %s